Direcció: Crta Sant Carles s/n 07850 Tlf i fax: 971335068 E-mail: ceipsantcarles@educacio.caib.es

dijous, 30 de juny del 2016

Llistat de llibres

Al menú de la dreta, a documents per descarregar, ja teniu disponible el llistat de llibres pel proper curs escolar.

Tractament de les observacions

Com a final de cada any acadèmic, passam una enquesta de satisfacció a les famílies dels cursos de 3 anys, primer, tercer i cinquè. La qualificació obtinguda és d'un 8,22 sobre 10 punts. A partir de les observacions d'aquestes enquestes us donam les següents respostes:

  • Aquest curs s'ha demanat a la Conselleria el servei de menjador.
  • El gimnàs, l'asfaltat del centre, el canvi de tanca són aspectes relacionats amb el manteniment del centre que estan demanats als resposables pertinents (conselleria i Ajuntament). Si les famílies interessades volen dirigir la seva petició a l'organisme corresponent ho poden fer tant personalment com a través de l'APIMA.
  • El setembre està previst la incorporació de nou personal de manteniment al centre. Al llarg del curs passat i aquest curs s'han fet reunions amb l'ajuntament per intentar millrar aquest servei.
  • L'APIMA del centre també forma part de la xarxa d'APIMAs del municipi de Santa Eulàlia i ofereix totes les activitats extraescolars que s'ofereixen al municipi.
  • Els casos de manca d'involucració de mestres són casos concrets.
  • Gràcies per la següent felicitació: “Estoy muy contenta con el camino educativo que ha tomado las escuela y os animo a seguir potenciándolo y actualizándolo”.
Per acabar, volem donar les gràcies a totes les famílies que han participat. Cal dir, que per a nosaltres les vostres opinions i suggeriments són molt importants, ja que ens ajuden a reflexionar sobre la nostra tasca i el servei que us oferim i sempre intentam cercar el camí per millorar i complir els nostres objectius.

Recordar-vos de l'existència d'una bústia per a qualsevol queixa, suggerència i/o felicitació, a l'entrada del centre i des d'aquest bloc.