Direcció: Crta Sant Carles s/n 07850 Tlf i fax: 971335068 E-mail: ceipsantcarles@educacio.caib.es

dissabte, 6 de febrer del 2016

Disfrutam menjant fruita

Us informam que la nostra escola ha participat en el Pla de Consum de Fruita a les Escoles, i que durant tres dimecres consecutius, els vostres fills i filles han rebut una ració individual de fruita. El calendari de distribució ha estat el següent:


  • Dimecres 13 de gener: raïm
  • Dimecres 20 de gener: pomes
  • Dimecres 27 de gener: peres.

Per aquests dies es varen programar activitats amb les fruites com el·laboració de sucs naturals i creació d'animals. Aquí teniu una mostra dels eriçons que es varen fer.

Alerta Escolar

Volem informar-vos de que el nostre centre participa en el programa d'Alerta Escolar. És un programa que ens ha donat formació per a les mestres del centre sobre primers auxilis i enfermetats que afecten a alumnes del nostre centre. Ens ensenyen a actuar davant situacions amb alumnes que pateixen diabetes, cardiopaties, ofegaments... Tambe, el nostre centre ha estat dotat amb un desfibrilador del qual hem rebut la formació necessària per utilitzar-lo en qualsevol moment que sigui necessari. Aquest desfibrilador està situat a la secretaria del centre i preparat en tot moment per ser emprat en una situació d'urgència.


Enhorabona alumnes de 5è!!

Volem donar l'enhorabona a l'alumnat de cinquè per haver aconseguit anar a la Setmana de la Mar. Aquí teniu un enllaç al bloc de la Setmana de la Mar. Aquí podreu llegir totes les activitats que esperen als nostres alumnes.