Direcció: Crta Sant Carles s/n 07850 Tlf i fax: 971335068 E-mail: ceipsantcarles@educacio.caib.es

diumenge, 4 d’octubre del 2015

Benvinguda curs 2015-2016

Volem donar-vos la benvinguda a una gran relació escola-famílies, marcada per l'inici de la vida escolar dels vostres fills i filles.

Treballem per a que el desenvolupament dels vostres fills i filles es realitzi en les millors condicions, els cuidarem i ensenyarem a cuidar-se, compartirem molts moments d'alegria, tristor, d'inseguretat, de descobriments...Intentarem ajudar-los a compendre: a comprendre als altres, a compendre el món que els envolta, a respectar, a pensar, a gaudir...Compartirem les seves il·lusions, les seves pors, la seva curiositat i la seva fantasia.

Aquesta tasca, l'escola no pot realitzar-la de manera autònoma i paral·lela a la família, per això us demanan la vostra ajuda i comprensió per dur endavant l'educació dels vostres fills i filles. 

El nostre repte és educar el cap, el cor i el cos. El cap implica l'aprenentatge intel·lectual. El cor és la porta a la consciència, el nostre món interior. El cos és l'educació dels sentits que ajuden a viure i experimentar els nostres projectes d'estudi,