Direcció: Crta Sant Carles s/n 07850 Tlf i fax: 971335068 E-mail: ceipsantcarles@educacio.caib.es

dilluns, 18 de gener del 2016

Junts!

El curs passar vàrem penjar al bloc un document anomenat junts que és una reflexió sobre la nostra escola feta, sobretot, per nens de tres anys. Aquí us tornam a penjar el document editat i millorat considerablement. Esperam que us agradi.

Tallers de Nadal

Aquí us deixam una petita mostra dels resultats dels tallers de Nadal que vàrem fer. Esperam que us agradi. Moltes gràcies a totes les famílies que vàreu participar. Us informam també, que els sous que vàrem recaudar amb la venta de les manualitats els donàrem a l'associació APFEM i que foren un total de 350€. Des de l'associació ens varen agraïr la col·laboració. Si clicau sobre el nom de l'associació, podreu trobar més informació.


Jornada de portes obertes


El dia de Portes Obertes a les Famílies es farà el dia 18de març a les 12h.
La trobada tindrà dues parts: presentació de l'escola i visita als espais.

És important que les famílies que vulgueu conèixer el centre sapigueu que la visita no està pensada per als infants. En cas que sigui imprescindible portar-los, un dels dos haurà d'atendre al fill/a.
Les dates d'inscripció sortiran publicades per la Conselleria d'Educació als mitjans de comunicació. Si desitgen més informació adreçar-se al correu electrònic santcarlesceip@gmail.com